Lackeringsutrustning

Effektiva
Flexibla
Kompetenta
Konsultativa

Vi är distributör för Electron som har ett stort utbud av standardlösningar av pulverlackeringsutrustningar som ugnar, lackboxar och pulversprutor m.m. till mycket bra priser. Att vi kan hålla fina priser beror på vår egen affärsmodell och filosofi. Vi jobbar inte som traditionella utrustningsleverantörer (måste ha höga marginaler). Detta gynnar våra kunder som därmed inte behöver betala överpriser för sin nya utrustning.

Appliceringssystem

Electron pulversprutor och appliceringsutrustning håller mycket hög prestanda och kvalité. Deras produkter är direkt jämförbara och t.o.m. bättre än andra mer ”kända” varumärken på den svenska marknaden.

Electron E-Coat Master-M är vår storsäljare inom manuell pulverapplicering.
Det är en kraftfull ”high-tech” enhet med matning från kartong som håller mycket hög kvalité och prestanda. Våra kunder vittnar om att pistolen är mycket lätt och skön i handen med sitt fina ergonomiska utförande. (Pistolen är troligen den lättaste på marknaden)

Vid flertalet tillfällen har kunder testat andra varumärken för jämförelser där Electron visat på bäst prestanda vilket är ett mycket gott betyg. Kunder upplever att mer pulver hamnar på objektet med mindre pulver på golv och i filter som följd, samt att målning med flera skikt och ommålning går mycket bättre.

Pris endast: 39.000:-*

Automatlack

Electron E-Coat systemen finns även som automatappliceringssystem.
Varför inte uppgradera din äldre lackbox med nyare moderna appliceringssystem utan att behöva betala överpriser? Vi kan erbjuda kompletta system med recipokatorer/hissar, automatpistoler och styrenheter som tar er lackering till en helt ny nivå.

Pris: Begär offert för det ni söker**

Lackboxar och filterenheter

Electron har ett brett program med filterlösningar för pulverlackering.
De finns i olika standardutföranden, storlekar och utformning. De återvinner luften till 100%, ingen luft åker ut från lokalen. Smidig filterrengöring samt omhändertagande av restpulver.
På bild visas lackboxmodell FK-2 som är en smidig enhet passande för mindre detaljer ex. fälgar, bildelar och övrigt mindre gods.
Uppsamlingskärlet har skakmotor och siktnät för möjlighet till återvinning av pulver.
Den är utrustad med roterbar upphängningskrok för enkel pulvermålning runt hela objektet.
Öppningsmått:
Bredd: 1000mm
Höjd: 1250mm

Ugnar

Electron har ett modellprogram av standard kammarugnar i olika utföranden.
Ugnarna har isolerat golv med spår i golvet för enkel hantering av vagn.
Standardugnarna har invändigt mått om:
Bredd: 1500mm
Höjd: 1800mm
Längd: Från 1500mm till 7000mm
Uppvärmning med el, olja eller gas.
Mycket bra luftcirkulation i hela ugnskammaren ger mycket jämn temperatur och snabb uppvärmning av godset. Perfekta ugnar för ex. lackering av fälgar, bildelar eller som komplement till övrig produktion. Är ni i behov av en enklare pulverlackering till er övriga verksamhet? Önskas en mer anpassad ugn för ert behov så löser vi det. Låt oss sätta ihop ett effektivt och prisvärt paket som har snabbt intjänande av er investering samt högt andrahandsvärde.