Hej Kompis

Effektiva
Flexibla
Kompetenta
Konsultativa

Med service i blodet och kunskap bakom pannbenet är vi en bra kompis att hänga med oavsett vem du är. 🙂
Vi är ett företag och företagare! Vi kommer in med personligt engagemang för er, för att vi tar det personligt. Vi tar oss tid och engagerar oss i er vardag och givna situation, därför förstår vi er och bryr oss om era behov på riktigt.

Vilken roll har du på ert företag? Läs mer nedan om hur vi kan hjälpa dig.

Arbetar du som operatör och söker en partner som hjälper till att förenkla och effektivisera produktionen? Hos oss på Lackdepån får du hjälp med allt från att ställa in maskinerna till tips och idéer som skapar snabbare och säkrare produktion. Vi är experter på att finna säkrare och bättre lösningar för att minimera era produktions problem.

Är din roll produktionschef eller produktionsledare? Vårt sortiment innehåller marknadsledande kvalitetsprodukter som kräver mindre materialåtgång och energi samt ger snabbare produktion. Låt oss hjälpa dig att öka processäkerheten och att skapa en mer effektiv produktion genom våra prisvärda produkter.

Lackdepån har en hög leveranssäkerhet och bevakar leveranser för att säkerställa problemfri driftsplanering för våra kunder. Vår konsulterande roll är av stor betydelse när ni gör ert val av produkter. Hos oss får du hjälp att hitta de rätta produkterna för just ditt ärende. Vi erbjuder marknadens mest prisvärda produkter som kräver mindre materialåtgång och sänker energikostnaderna så att produktionen blir snabbare och mer kostnadseffektiv.

Är du verksamhetens VD? Vi på Lackdepån blir din långsiktiga partner som hjälper till att välja rätt produkter för just ditt projekt. Låt oss hjälpa dig att hålla nere produktionskostnaderna med våra kvalitetsprodukter. Går ni i tankar att investera i en lackeringsanläggning? Vi är experter på att ta fram en kostnadseffektiv, miljövänlig och framtidssäker lösning. Tveka inte att kontakta oss.

Är du privatkund? Vi hjälper dig. Kontakta oss!