Manuella lackboxar

Effektiva
Flexibla
Kompetenta
Konsultativa

ADAL Manuella lackboxar

ADALs manuella lackboxar gjorda I polerat rostfritt stål ger en fantastiskt bra arbetsmiljö för operatören. Ljuset i boxen ger operatören mycket bra kontroll över sina målade ytor. Den kraftiga ventilationen ger bra evakuering av pulverdimman samt att renblåsning av boxen går mycket snabbt.

ADALs enklare öppna filterenheter är utmärkta till många ändamål och behov för lackering. ADAL lackbox är tillverkad med mycket kraftig stomme och utvalda högkvalitativa komponenter. Det ger att deras boxar är byggda för att vara i drift under många bekymmersfria år. Enheten är utrustad med ATEX och EX klassad fläktenhet som återvinner den ventilerade luften ut i lokalen till 100 %. Den effektiva fläktenheten ger ett mycket bra luftdrag samt att den har automatiskt filterrengöringssystem. Enheten är mycket väl ljuddämpad som gör att driftljudnivån är mycket låg vilket ger en behaglig arbetsmiljö för operatören.

Enheten är utrustad med ett 220v eluttag som är kopplat mot luftenhetens nödstopp. Uttag för tryckluft med tryckregulator finns installerat samt jordningsanslutning för inkoppling av färgspruta. Hela enheten står på hjul för att enkelt kunna flyttas. En låda för restpulvret lossas enkelt för snabb och enkel tömning.