Om oss

Effektiva
Flexibla
Kompetenta
Konsultativa

Om oss

Vi är specialister på att möta pulverlackerares olika behov. Detta med ett team som sedan tidigare har många års branscherfarenhet både från försäljning och att arbeta i en legolackering.
Vi riktar oss till företag inom pulverlackeringsbranschen och er som köper in pulverlackering av underleverantörer. Med Sveriges bredaste och mest innovativa sortiment erbjuder vi bl.a. flera hundra pulverlacker från vårt lager i Anderstorp.

Lackdepån är Sveriges enda helhetsleverantör inom pulverlackering. Med vår gedigna kunskap konsulterar vi dig under köpprocessen för att du ska kunna uppnå bästa tänkbara resultat. Genom vårt breda sortiment och kunnande är vi din pålitliga partner som hjälper dig med omfattande problemlösning. I vår företagskultur förespråkar vi att ge den bästa tänkbara service till alla våra kunder oavsett företagets storlek eller ärendets omfattning.
Effektiva
Flexibla
Kompetenta
Konsultativa

Söker du en professionell helhetsleverantör inom pulverlackering? Lackdepån erbjuder Sveriges bredaste sortiment med allt från tusentals kulörer av pulverlacker till utrustningar och förbrukningsartiklar. Hos oss hittar du marknadsledande produkter och lösningar av högsta kvalitet. Allt för att hjälpa till att öka produktivitet och energibesparingar i dina projekt. Våra kompetenta medarbetare har stor kunskap inom pulverlackering och vi erbjuder dig professionell rådgivning när du anlitar oss. Vi strävar alltid efter att hålla en hög servicegrad och genom vår breda kompetens är vi en strategisk utvecklingspartner som är operativt snabba och duktiga på problemlösning. Genom att vi har Sveriges bredaste sortiment av produkter inom pulverlackering gör det oss flexibla så att vi kan erbjuda dig den hjälp du behöver.