Lackeringsanläggningar

Effektiva
Flexibla
Kompetenta
Konsultativa

LACKERINGSANLÄGGNINGAR

Vi är specialiserade på att designa och tillverka pulverlackeringsanläggningar som ger en mycket låg driftkostnad där flexibilitet, produktivitet, energi/miljö samt kvalitét är i fokus. När vi designar en pulverlackeringsanläggning lägger vi mycket stort fokus på produktionsflödet och produktionsoptimeringar. Vi vet att internlogistik är en av de stora mörka kostnaderna i verksamheten.
Genom en smart design med inbyggd hög kapacitet och flexibilitet kan vi göra en anläggning kostnadseffektiv vid både hög som låg beläggning.
Detta är vi experter på!

Allt tillverkas efter kundens specifika önskemål, förutsättning och behov.
Våra system tar liten yta i anspråk vilket ger att man kan utnyttja sin lokal bättre, alternativt att en nödvändig tillbyggnad kan hållas mindre än vad en traditionell conveyor-lösning kräver. Är ni i tankarna att investera i en pulverlackeringsanläggning? Tveka då inte att kontakta oss för att bolla era funderingar.

Tillverkare av lackeringsanläggningar är ADAL Coating Systems (ADAL Sp.Z oo).
Vi har representerat ADALs produkter sedan tidigt 2000-tal. Vår långa relation ger trygghet både för oss och våra kunder. ADAL tillverkar alla enheter själva vilket ger en trygghet i att en leverantör och tillverkare har full inblick och kontroll över kvalitén och service. ADAL gör allt från det lilla behovet till större och avancerade anläggningar.