Conveyorsystem

Effektiva
Flexibla
Kompetenta
Konsultativa

Conveyorsystem Power & Free, bomsystem m.m

Det är värt att nämna igen, för det är med smart internlogistik som vi kan uppnå högre lönsamhet och hållbarhet.
När vi designar en pulverlackeringsanläggning så lägger vi mycket stort fokus på produktionsflödet och produktionsoptimeringar. Vi vet att internlogistik är en av de stora mörka kostnaderna i verksamheten. Genom en smart design med inbyggd hög kapacitet och flexibilitet kan vi göra en anläggning kostnadseffektiv vid både hög som låg beläggning. Detta är vi experter på! ADAL tillverkar sina conveyorsystem i sin egen fabrik, detta för att säkerställa hög kvalitét, funktionalitet och effektivitet. Det gör dem, oss och er som kund oberoende av andra tredjeparts aktörer i lackeringsanläggningsprojekt med mera. Det ger en trygghet i att projektet och anläggningen har en och samma leverantör och servicepartner.

Power & Free conveyorsystem:
ADAL bygger allt från enklare till stora avancerade Power & Free system med avancerad styrning som ger hög flexibilitet, produktivitet och kvalitét av processen. ADAL gör all styrning och programmering själva där komponenter från Siemens i huvudsak används. Det ger en framtida trygghet i att styrningskomponenter och programmerare då är säkrad.
Power & Free system ger mängder med fördelar mot traditionell singelconveyor. Dess höga flexibilitet och individuella kontroll för vardera station i flödet ger optimal processäkerhet och kvalitét. Kontakta oss så berättar vi mer om hur P&F fungerar och varför det kan vara rätt lösning för er.

Manuella bomsystem:
ADAL är specialiserade på manuella bomsystem som ger extremt hög flexibiltet, kapacitet och lönsamhet. Dessa system är särskilt bra när man önskar en effektiv lackering med begränsat utrymme samt att godset är av stor variation till storlek och antal. Dessa system ger er oanat stor kapacitet på liten yta. Det går utmärkt att kombinera detta med automatiska drivningar, manuell och automatisk lackering med mera. Bara fantasin sätter gränsen.